Full gass i Skaar Racing Team denne høsten!

Denne helgen er Atle på plass i Barcelona der den 9. VM runden i Rallycross kjøres på Circuit De Barcelona i Catalonia. Atle reiste med familien torsdag og de har tilbrakt hele dagen i dag på baneområdet der Spania Grand Prix ble kjørt tidligere i år. Dette er opprinnelig en Formel 1 bane, men den er bygget om for anledningen til Rallycross. Det er andre året det blir kjørt VM Rallycross på denne banen. Atle bistår en fører i RX Lites som er rekruteringsklassen.

FØLG VM RUNDEN I RALLYCROSS HER (alt dere trenger av linker på Rallycross.no)!

Simon Wågø Syversen fra Hamar har denne sesongen fått hjelp av SRT og han har stabilisert seg med gode tider. Med tre bestetider på tre forskjellige baner har det løsnet skikkelig for Hamar gutten som kommer fra Bilcross. Han vant lansfinalen i Bilcross Junior i 2010, og i 2013-2014 kjørte han NM i Rallycross for Skaar Racing Team. I 2015 tok han steget over i RX Lites og siden SRT ikke hadde noen bil å tilby falt valget på SET Promotion, et vinner team fra Finland som har fostret mange talenter (blant annet Bakkerud, Timerzyanov, Nitiss, Eriksson som alle kjører VM i dag).

Før 2016 sesongen valgte Simon å ta med seg Atle i en "coach rolle" og det ser ut som samarbeidet har gitt resultater. Simon vant kvalifiseringen på Lydden Hill i England tidligere i år og var på vei mot noe virkelig stort i Høljes da "bilen desverre streiket" på startstreken i Q4. Simon viste at han virkelig kan kjøre fort og satt beste tid i Q3 på Høljes. Det blir spennende å se hva de kan få til i Barcelona. Dette var en bane og et løp vi sammen før sesongen satte oss som mål at det store gjennombruddet skulle komme.

Ellers så har det vært full gass med flere spennende prosjekter. Gjennom Motorsport Event har vi hatt mange fornøyde kunder på fartsfylte event. Dette er et konsept vi har truffet bra på da det viser seg gang etter gang at alle deltagere er storfornøyd. Vi har også lagt mye arbeid i Rallycross.no den siste tiden siden brukertallene har blitt såpass gode at vi begynner å få stor interesse fra annonsører og sponsorer. Dersom noen vil markedføre seg gjennom våre prosjekter er det bare å ta kontakt, vi har flere gode ideer som krever finansieringer.

Rallycross Junior Cup har blitt et veldig bra tilbud til alle de unge som kjører i denne klassen og vi har fått mange tilbakemeldinger på at dette er viktig og bra for sporten. Under NM Finalen på Momraken hadde vi en egen stand, og er godt i gang med å produsere opp en egen DVD for Juniorcup-RX. Det er veldig hyggelig og kunne bidra til å bygge en merkevare for de yngste der vi blant annet har bygd opp en egen nettside med TV-Sending.

SRT sine merkevarer i Sosiale Medier

Vi har brukt den siste tiden på sosiale medier som vi skjønner er viktig for fremtiden. Vi har måtte lære oss alt dette på egenhånd, og det tar litt tid å bygge opp. Vi har selvfølgelig også Facebook sider for alle disse merkevarene. For de som vil følge oss på Instagram har vi følgene kontoer:

Rallycross.no    -    Motorsport Event    -    Juniorcup-RX