Hektisk helg for SRT med 3 prosjekt!

Denne helgen skal SRT være aktive i hele tre prosjekter, og det har vært en logistikk utfordring som har krevd mye tid. Atle reiste fredag morgen til Belgia for VM runde der RX Lites kjører supportklasse. Atle er innleid av Simon / SET Promotion for å bidra til at RX Lites satsingen går riktig for seg, og gutta har fullt fokus på best mulig prestasjoner. Det var god stemning forrge helg med gode resultater på Hockenheim i RX Lites, så er det bare å satse på at progresjonen fortsetter i Belgia.

Jeg (Frode), har den siste uka jobbet med å ferdigstille alt til Rallycross Junior Cup der SRT er promotor for Juniorcup-RX. Fredag morgen fikk vi sendt en pakke med capser, t-skjorter og stikkers til Grenland der alle utøvere vil få en overaskelse på innsjekk. Som om ikke dette er nok har vi event på Gardermoen både lørdag og søndag. Takk til Høgger´n Racing som frakter pakken, og NMK Grenland som bidrar til å få delt ut Juniorcup-RX effektene.

Vi kommer ikke til å kunne oppdatere dere videre før søndag kveld annet en kort info på facebook siden vår. Derfor legger vi ut alt dere trenger vite av linker i denne artikkelen slik at dere kan følge de arrangement vi er med å denne helgen. Har de siste dager vært i Sarpsborg og trykket capser, t-skjorter og stikkers til Juniorcup-RX sammen med min samarbeidspartner Sentrum Profiltrykk.

Vi har også et eget filmcrew på Grenland som er rundt å filmer Rallycross. Vi skal sammen lage en egen Nett-TV sending for Juniorcup-RX fra alle løpene, se promo her med Andreas Bakkerud. Knøtthølet Productions skal i tillegg til Juniorcup-RX lage sending fra Supernasjonal som jeg kommenterer. Sistnevnte sending vil etterhvert bli delt på div facebook sider og Youtube i tillegg til Rallycross.no

Det er NM åpning på Grenland Motorsenter der Juniorcup-RX kjører sitt første løp med så mye fokus og oppmerksomhet. Med egen nettside og facebook siden Rallycross Junior Cup har de har egne fora å vise frem til sine sponosorer, familie og venner. Vi håper flest mulig vil bruke dette på sikt slik at de får økt oppmerksomhet og at dette kan bli et prosjekt som går over flere år. Skaar Racing Team har alltid vært opptatt av juniorklassen, og har ved flere anledinger leid bort biler til Juniorer.

Nå har vi tatt på oss et større ansvar og vil sørge for at alle deltagern får den oppmerksomheten de trenger / fortjener med egne førerprofiler og nettside.

Det er også verdt å nevne at det ligger flere artikler ute på Rallycorss.no , en side som Skaar Racing Team eier / drifter. Hvor mye denne siden vil bli oppdatert utover i 2016 vet vi ikke enda! Vi må gjøre en jobb med å få inn annonsører for å holde liv i denne siden, men den jobben har såvidt begynt. Dere finner masse intereasant info om NM Supernasjonal og VM Rallycross (linker) på denne siden. Nyt pinehelgen med masse rallycross resultater og info nedenfor!

Besøk nettsiden til Motorsport Event.

Besøk nyhetssiden Rallycross.no

Følg NM Rallycross Grenland her.

Les mer om NM åpningen her.

Besøk nettsiden til Rallycross Junior Cup.

Besøk Facebook siden til Rallycross Junior Cup.

Resultater EM / RX Lites / VM Rallycross Belgia.

Info om VM banen i Belgia (Mettet).

Les mer om RX Lites her!

LIVE RESULTATER

- Streem med live tider fra Belgia!

Streem med live tider fra Grenland!

Bane overiskt Jules Tacheny Mettet - Belgia, her kan du lese mer på wikipedia.

NRK1 sender 2 timer fra VM Rallycross søndag kl 14.00! 

Offisiell hjemmeside til VM Rallycross!

Facebook siden til VM Rallycross!