Nyheter / media

I 2008 kjøpte vi domenenavnet Rallycross.no av en privat aktør, og bygde opp en nettside med hjelp utenfra. Websiden ble veldig poppulært og vi hadde på det meste 60.000 unike brukere noe som må sies å være bra på en "nisjekanal for rallycross". Rallycross.no produserte egne nyheter, og det ble over 560 artikler fordelt mellom 2008-2012 sesongen. Desverre er det vanskelig å gjøre ting på dugnad over så mange år, og aktiviteten avtok de senere årene.

I forbindelse med en hacking episode i 2013 ble dette domenet stengt ned av Domeneshop. Alle artikler finnes, og vi jobber med å hente ut disse for å lage en ny side for Rallycross.no i 2016. Hvor mye aktivitet det blir i 2016 er foreløpig uklart, men nyhetsarkivet skal opp å gå igjen. Vi kommer tilbake med mer info når det er noe å fortelle. Rallycross.no ble i sin tid kjøpt for å ha egen radio, noe vi også hadde på flere runder i 2007 og 2008 sesongen. Men vi konsentrert oss om egenproduserte nyheter når vår samarbeidspartner gikk konkurs i 2008.

Ellers kan vi nevne at Rallycross.no leverte mange nyhetesaker til lokalaviser for utøvere opp gjennom årene, og siden ble brukt som kilde av NTB, NRK, VG og flere andre nyhetssider. Rallycross.no var godt synlig på flere biler, blant annet Malin Gjerstad sin første rallycross bil i 2010.

Rallycross.no var først ute med mange nyheter, som her nybygget til Kjell Arne Hansen

TILBAKE TIL TJENESTER