Marketing, Promotor og PR

Når man starter et Racing Team "uten nåla i veggen" lærer man seg etterhvert å markedsføre seg selv og produktet man ønsker å få til. Det er ikke alltid like moro, men enkelte dager kan det være helt topp som på bilde over der Frode var med å arrangerete "Barnas Rallycross" på et kjøpesenter i Sarpsborg. Gjennom mange år i SRT har vi vært med på utrolig masse show, utstillinger, stander sponsordager etc med bilen for å pressentere SRT og våre sponsorer. Vi har alltid latt barna leke i vår bil, dette har gitt mye glede og masse bilder fra stolte foreldre.

Uten dør og panser er det fritt innsyn i Corsa´n under Bilensdag i Sarpsborg 2004

Dette bilde er fra 2007, en KNA stand i Kongstenhallen på bilutstiling i Fredrikstad

Etterhvert gikk vi også gradvis over til å hjelpe vår lokale bilklubb når de arrangerte EM runder på Momarken mellom 2005-2007. I tillegg til at vi deltok i samtlige EM runder i divisjon 1a på Momarken. Bilde over viser en Hertz leiebil som Frode fikk låne gratis og profilerte opp for EM runden i 2007. I tillegg til dette lagde han også et EM Bilag med omsetning på ca 100.000,- to år på rad. Dette ble sendt ut til 50.000 hustander sammen med lokalavisene i Østfold. Det ble også for første gang i Norge arrangert Rallycross Radio fra Momarken, noe SRT sterkt bidro til å få i stand sammen med lokalradioen i Askim / Mysen. Vi skaffet også hoppeslott til barna ved EM runder med vakthold.

Senere lagde Frode NM program til Kristiansand og Gardermoen (totalt 3 stk i 2007 og 2008). Han hjalp også Mats Lysen med sponsor brorsjyre og plakater. I tillegg til vår egen satsing i rallycross har vi alltid hatt et sterkt ønske om å få opp interessen rundt sporten vår, og vi har vært med på masse PR stunts i forbindelse med dette opp gjennom årene. De senere årene har Frode hjulpet NMK Gardermoen under NM runder der Motorsport Event gjennomfører sine arrangement.

TILBAKE TIL TJENESTER