Gjennom Motorsport Event tilbyr vi fart og spenning!

Gjennom mange år med motorsport har vi ofte blitt spurt om vi kan arrangere ulike typer event, og det første utdrikningslaget gjennomførte SRT i 2009. Det var spesielt etter to år med Zebra Grand Prix at det kom endel forespørsler og Frode jobbet for å få til dette allerede i 2010. Vi tapte en anbudskonkurranse mot et firma som to år senere gikk konkurs. Men med lidenskap for motorsport og drømmen om å drive eget firma, startet Frode Motorsport Event AS i 2013. Kjøringen foregår på Gardermoen Motorpark, en drøy halvtime fra Oslo og mange kunder ønsker fartsfylte event.

Etter to års drift med innvesteringer håper vi at det i 2016 gir "en liten lønningspose", men som Frode sier; "Jeg har det utrolig morsomt på jobben, og trives med det jeg gjør". Skal vi tro Frode er dette drivkraften i selskapet, og det har vært andre ting som kommentator for Rallycross som har spedd på inntekter de siste årene. Atle er en viktig brikke også på våre event. Dette er et samarbeid tross at det er Frode som står med ansvaret og han sa opp jobben for å drive dette firmaet. Brødrene Skaar løser det meste sammen, og er avhengi av hverandre for å lykkes med flere spennende prosjekter.

Deltagerne kjører selv bilcross biler, og det konkurreres i "Bilcross på tid" noe som er utrolig morsomt. Dette passer for alle, gutter og jenter, menn og kvinner i alle aldre. Vi kjører alle dager hele året etter avtale, kun forhåndsbooking. Vi kan arrangere kick-off, firmaevent, julebord, lunsj-kjøring, fredagsmorro, messer, show etc. Vårt mål er at alle skal få oppleve sporten vi selv er så glad i, og det er gjenntagene at folk gjerne skulle ha gjort dette flere ganger -dette er veldig gøy for de aller fleste!

Over ser vi en stolt gjeng fra Personskadeforbundet, vi legger til rette for at de aller fleste kan har det gøy på våre event. De aller fleste av disse kjørt selv, men Tommy som sitter i rullestol foretrakk å sitte på med instruktør. Dette gir mye glede, og inspirasjon i en ellers hektisk hverdag. Det er mest firmaer som er å kjører, men vi har også utdrikningslag og private grupper / organisasjoner. Vi kan også tilby mat i eget lokale eller utegrilling på stort området, ta kontakt for booking eller forespørsel.

Se flere bilder her.

TILBAKE TIL TJENESTER